Se li escapen dos punts a un Bosc de Tosca superior al Can Gibert (1-1)

L’Escola de futbol Bosc de Tosca no va poder passar de l’empat en la visita del Can Gibert a la Garrotxa. Els de Ferran Roca es van mostrar superiors durant gran part del partit però no van estar encertats de cara a porteria i ho van acabar pagant amb l’1-1.

Empat a un gol en el partit que enfrontava al Bosc de Tosca amb el Can Gibert a la Garrotxa. Els homes de Ferran Roca, que van gaudir de més ocasions i de més possessió que els seus rivals, van veure com una errada els condemnava. Només va trigar 20 minuts l’equip local en posar-se per davant. Va ser a la sortida d’una falta propera a la frontal. Sergi Sala va ser el més llest de tots i va aprofitar el refús per, completament sol, afusellar Pau. El partit semblava posar-se de cara i els de Ferran Roca aprofitaven per tenir la pilota amb tranquil•litat i esperar el moment per filtrar-la. Quan millor controlava el partit l’equip local, ja ben entrada la segona meitat, una jugada amb mala sort va acabar costant l’empat als grocs. Emilio Román no va fallar i va fer pujar l’empat al marcador. Van ser moments d’incertesa. El Bosc de Tosca volia anar a pel partit però no podia descuidar l’esquena perquè els visitants deixaven més d’un home esperant per un contraatac. Al final, però, el resultat es va mantenir.