El Club Bàsquet Olot perd en la visita del Club Bàsquet Prat al Pavelló d’Esports (67-74)

El sènior femení del Club Bàsquet Olot no va poder guanyar en la visita del Club Bàsquet Prat. Tot i acabar la primera part amb un marcador advers de 28-36, les olotines van remuntar al tercer període. L’equip del Prat de Llobregat, però, va ser millor en l’últim quart i es va acabar emportant el partit per 67-74.

La jornada 15 del grup 2 de Primera Catalana va enfrontar el sènior femení del Club Bàsquet Olot amb el Club Bàsquet Prat. Els primers compassos de partit van ser els més igualats del matx. El primer quart es tancava amb empat, 14 a 14. Al segon període les visitants es van fer amb el control del partit, deixant un parcial de 14 a 22, el qual deixava un marcador de 28-36. Ja al tercer, les noies de Werner Estellé van desenvolupar el joc que les ha portat a la zona alta de la classificació, completant els millors 10 minuts olotins amb un parcial de 24-13. Bones accions del CB Olot des de l’exterior i també des de sota la cistella, deixant un marcador al tercer període de 52-49.

Però a l’últim quart, les jugadores del Club Bàsquet Prat, necessitades de punts, van ser millors que les locals. La remuntada olotina no va impressionar a l’equip del Prat de Llobregat que va acabar guanyant el partit per 67 a 74. Derrota amarga del Club Bàsquet Olot, però toca seguir. Les olotines acaben la quinzena jornada en quarta posició.

x