La fesolada de la Fira del Fesol de Santa Pau serveix al voltant de 3.600 plats

La Fira de Sant Antoni de Santa Pau ha omplert els carrers del municipi garrotxí després d’un 2017 en que no es va poder celebrar per la pluja. Aquest diumenge el temps ha acompanyat i centenars de persones han degustat diferents receptes de fesols de Santa Pau a la plaça Major del poble.

La Fira del Fesol ha tornat a omplir els carrers i les places de Santa Pau. A les 12 del migdia ha tingut lloc l’acte estrella, la fesolada, en la que 16 restaurants de la Garrotxa han presentat les seves receptes amb el fesol de Santa Pau com a denominador comú.

A la 1 del migdia ha estat el moment de l’entrega del Fesol d’Or 2018 amb la companyia de Teresa Jordà, diputada d’ERC al Congrés dels Diputats. La comissió organitzadora ha decidit premiar a Jacint Garrigolas i Jaume Pujolàs per la seva dedicació a l’hora de conservar la història de Santa Pau a través de la fotografia.

Els productes convidats a la fesolada d’aquest any han estat la castanya de Viladrau, el vermouth Yzaguirre, les postres de Fajol de Batet de la Serra i els iogurts de la cooperativa La Fageda. Enguany, s’han venut unes 900 tires de tiquets, amb quatre degustacions cada un. Per tant, a la fesolada d’aquest 2018 s’han consumit al voltant de 3.600 plats.