La Unió Esportiva Olot guanya amb autoritat al Badalona i s’allunya del descens (2-0)

El 2018 li prova a la Unió Esportiva Olot que dels últims 9 punts possibles n’ha sumat 7. Aquest diumenge ha aconseguit la victòria contra el Badalona, rival directe per la permanència, amb un resultat de 2 a 0. Marc Cosme a la primera meitat i Albert Blázquez a la segona han estat els autors dels gols.

La jornada 22 del grup 3 de Segona Divisió B ha enfrontat la Unió Esportiva Olot amb el Badalona. El primer intent seria de la banda visitant, un xut que marxava molt per sobre de la porteria de Ginard. Al 13’ l’afició i la banqueta olotina reclamaven penal per mà de Robert en un intent de centrada de Blázquez. El mateix Robert buscava el primer del partit en un xut des de la frontal que també marxaria alt. En general la primera part ha estat força travada, amb moltes faltes dels visitants. A la mitja hora de joc, el setge a la porteria del Badalona no cessava per part dels olotins, i en una jugada combinatòria la pilota arribava a les botes de Guzmán que obria a la banda per la pujada de Blázquez i aquest la posava a l’àrea petita per Cosme que de cap anotava l’1-0. Primer partit del valencià a l’Estadi Municipal i primer gol.

El Badalona responia amb una falta lateral executada per Rubén, que per poc no entra a la porteria olotina. A les acaballes del primer temps Toril volia rebutjar una pilota i no veia el seu defensor a l’esquena i li etzibava una forta cossa a la cara involuntària, però per la qual la banqueta del Badalona demanava la vermella. La jugada ocasionaria una petita picabaralla entre els dos equips que acabaria amb groga per Jose i també per Toril per l’entrada. S’arribava al descans amb l’1 a 0.

A la represa l’Olot seguia portant la iniciativa, al 47’ Jose rematava el servei de córner d’Héctor Simon per sobre el travesser de Morales. Al 65’ centrada a pilota parada d’Héctor Simon que per poc no s’enverina i acaba sorprenent al porter badaloní. Al 79’ els intents olotins trobarien recompensa. En un contraatac de llibreta dirigit per Alfredo, que havia entrat al 76’, Marc Mas la posava al segon pal per Blázquez que no perdonava. Segon gol consecutiu del besaluenc, aquest cop coincidint amb el seu 26è aniversari. Amb el 2-0 Raúl Garrido donava entrada a Roger Vidal i el Badalona ja veia que se li escapaven els tres punts. El partit no donaria per més i l’Olot sumaria el segon triomf consecutiu. Una victòria molt important per la Unió Esportiva Olot contra un rival directe en la lluita per la permanència. Els tres punts col·loquen als olotins a la setzena posició, fora de la zona de descens.