L’Ajuntament de Les Preses realitza diverses millores al cementiri municipal

El consistori de Les Preses ha gestionat un seguit de millores al cementiri del poble. Els treballs, amb un cost de 15.000 euros en el pressupost del passat exercici, van començar al novembre i quedaran enllestits durant aquest inici d’any amb un últim retoc a la il·luminació de l’espai.

L’Ajuntament de Les Preses ha portat a terme un seguit d’actuacions de millora al cementiri municipal. Tasques de pintura a les façanes dels nínxols i l’adequació de diversos desaigües. El consistori presenc va realitzar les millores prèviament a Tot Sants, però encara queda alguna tasca per fer. Ara, queda pendent la millora en la il·luminació del cementiri. Tot plegat tindrà un cost de 15.000 euros contemplat en el pressupost del 2017.