El CN Olot valora les propostes presentades per tres constructores i decidirà en les pròximes setmanes

El Club Natació Olot ja ha rebut les propostes de 3 constructores per a la primera fase de la reforma de les instal·lacions antigues del club. En les pròximes dues setmanes es seleccionarà un dels tres projectes i tot seguit, es redactarà el projecte executiu i s’informarà als socis de la planificació.

Després de l’Assemblea Extraordinària del Club Natació Olot celebrada el 16 de desembre, en la que l’entitat va posar sobre la taula l’aprovació de la reforma de les instal·lacions antigues, ara el club ha recollit les propostes de tres constructores. El finançament d’aquesta primera fase surt del crèdit bancari, assumit pels socis i de la subvenció de mig milió d’euros de la Generalitat.

A causa de la subvenció la secretaria general de l’Esport de la Generalitat exigeix al Club Natació Olot que porti a terme els processos com si es tractés d’una administració pública. Ara, l’empresa tècnica que assessora al club està analitzant les tres propostes presentades. El següent pas serà tornar a reunir la mesa de contractació, ja amb els preus de les tres propostes.

L’entitat adjudicarà l’obra a una de les tres constructores en les pròximes dues setmanes. Seguidament, l’equip de tècnics començarà a redactar el projecte executiu, i en funció del calendari d’obres, el Club Natació Olot informarà als socis de la planificació durant aquest any i el 2019.