El festival de literatura MOT a Olot canvia La Carbonera per la Sala El Torín

El festival de literatura MOT, que arriba enguany a la cinquena edició, canviarà de seu a Olot. Fins ara l’espai on tenien lloc els debats i conferències era La Carbonera. Des d’aquest any, s’adaptarà la Sala El Torín per a fer-ho. Els motius han estat els problemes d’aforament de la última edició.

El proper 15 i 17 de març a Girona i 22 i 24 de març a Olot, arriba la cinquena edició del festival de literatura MOT. Sota el lema ‘Literatura encarnada’, enguany el MOT portarà autors i literatura compromesa amb l’experiència viscuda. L’èxit de les edicions anteriors ha comportat que s’hagi pres una decisió sobre l’espai on es durà a terme a Olot. La Carbonera serà substituïda per la Sala El Torín. Una edició que ja té tots els escriptors i la programació concretats, però que encara guarda alguns secrets. Josep Ramoneda serà el Comissari d’aquesta edició del 2018, agafant el relleu de Mita Casacuberta.