L’atacant de 23 anys Nacho Pérez es desvincula de la Unió Esportiva Olot

A falta d’uns tràmits burocràtics, Nacho Pérez, fins el dia d’ahir jugador de la Unió Esportiva Olot, deixarà l’equip garrotxí per firmar pel Club Deportivo Guijuelo, també de Segona B. L’atacant deixa una plaça de jugador més gran de 23 anys que l’Olot pot dedicar a cobrir amb un lateral esquerra, un dels seus objectius del mercat.

La Unió Esportiva Olot i Nacho Pérez separen els seus camins. Es va saber ahir que el club garrotxí i el futbolista avilès, de 23 anys, van arribar a un acord per la seva desvinculació immediata. L’atacant, que ha entrat als plans tant de Martín Posse primer, com de Raúl Garrido després amb força assiduïtat, ja ha estat anunciat com a nou jugador del Club Deportivo Guijuelo, que competeix al grup 1 de Segona Divisió B.
L’interés del club salmantí i la proximitat d’aquesta entitat amb el seu poble natal, i per tant amb la seva família, l’han fet decantar-se per acceptar aquesta proposta, tot i estar a gust a Olot. Seu va ser, per exemple, el gol de l’empat a València davant el Mestalla.
Aquesta marxa, que no estava prevista en els plans de la Unió Esportiva Olot, obre la possibilitat a l’arribada d’un nou futbolista major de 23 anys a la Garrotxa. Sergi Raset i Raúl Garrido hauran de decidir si aposten per un lateral esquerra, posició que volien reforçar des del principi del mercat, o per canviar peça per peça i buscar un atacant. El que sembla segur, és que l’Olot incorporarà algú abans d’acabar el mercat hivernal.