L’Ajuntament de la Vall de Bianya presenta l’onzena edició de la Fira del Farro

La sala de plens de l’Ajuntament de Bianya ha acollit aquest dilluns la presentació de la Fira del Farro. L’artista Quim Domene ha elaborat el cartell amb inspiració soviètica i amb esperit revolucionari. La fira es celebrarà el diumenge 4 de febrer amb novetats.

Aquest dilluns s’ha presentat la que serà l’onzena edició de la Fira del Farro de la Vall de Bianya. L’artista Quim Domene, coincidint amb els cent anys de la Revolució Russa, ha dissenyat un cartell inspirat en el realisme soviètic.

La Fira del Farro es celebrarà el diumenge 4 de febrer, però els actes ja començaran dissabte 3 de febrer amb la principal novetat: la inauguració de la sala expositiva ‘Eines del camp’ del mestre artesà Xevi Plujà. Durant el diumenge la programació serà similar a les darreres edicions, amb actes com la segona trobada i exposició de motocicletes Harley Davidson, la cercavila gegantera, el taller de cuina per als més petits i l’entrega del títol honorífic de padrí i padrina de la fira.

Aquest dissabte es farà l’acte de presentació al públic amb un tastet de farro i la companyia del gegant Romà, Farrus Tremendus i la Colla Gegantera.

x