El cinquè Garrotxinàrius portarà tallers i un ball-concert amb Andrea Capezzuoli e compagnia i la Companyia Xuriach

El festival de música i dansa Tràdicionarius a la Garrotxa, batejat com el Garrotxinàrius celebra dissabte 3 de febrer la seva cinquena edició. Organitzat per l’Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot, el Centre Artesà Tradicionàrius i Ofolk, portarà, com cada any, un grup català i un d’internacional, que enguany vindrà des d’Itàlia.

El Garrotxinàrius tornarà a fer vibrar la sala El Torín amb la dansa folk. Serà en la cinquena edició d’aquest esdeveniment cultural, que tindrà lloc dissabte 3 de febrer. La jornada començarà amb els tallers a les 4 de la tarda, repartits entre la sala El Torín i el Teatre Principal, i un ball-concert obert a tothom a les 10 del vespre. Els dos grups participants són, per una banda, els italians Andrea Capezzuoli e Compagnia i la Companyia Xuriach.

Els dos grups portaran un total de sis músics i un mestre de dansa. Prèviament al ball-concert es celebrarà el Sopar Garrotxinàrius al Núria social, a partir de les 20h. El preu per als dos tallers amb entrada anticipada és de 10 euros, el mateix que per accedir al ball.