L’Ajuntament de Les Preses tanca la segona fase de reformes a la llar d’infants El Rajolet

Les reformes a la llar d’infants El Rajolet de Les Preses van començar amb la primera fase a l’agost. Ara el consistori presenc ha tancat la segona fase amb la reforma dels lavabos i el mobiliari, unes actuacions que han tingut un cost de 20 mil euros.

Un dels grans projectes de Les Preses a nivell d’actuacions en equipaments municipals durant el passat exercici ha estat la llar d’infants El Rajolet. Les millores que es van executar durant la primera fase, iniciada a l’agost, van consistir en la renovació dels canviadors i el canvi de les obertures. Ara ha acabat la segona fase de les obres, la qual ha renovat els lavabos i mobiliari com taules i cadires. Segons l’Ajuntament de Les Preses, el cost d’aquesta darrera fase de les obres ha estat d’uns 20.000 euros, 15 mil en el cas de les obres i 5 mil pel mobiliari.

x