Olot Televisió emetrà el play-off del rugbi masculí i femení de les màximes categories catalanes

Des del 17 de maç fins al 21 d’abril els dissabtes al migdia el rugbi serà el protagonista a Olot Televisió. La Xarxa i la Federació Catalana de Rugby han arribat a un acord per a la retransmissió en directe del play-off pel títol de les màximes categories del rugbi català masculí i femení.

En categoria femenina es retransmetran les semifinals i la final (17 i 24 de març respectivament). Pel que fa a la categoria masculina s’oferiran, també en directe, els quarts de final, les semifinals i la final (7, 14, i 21 d’abril respectivament).

Els equips participants en la fase regular són a la Divisió d’Honor Catalana masculina: RC Sitges, GEiEG (Girona), CR Tarragona, Manresa RC, INEF Lleida, Garrotxa-Banyoles, CR Sant Cugat B i quatre equips de Barcelona (Químic ER, CEU, FC Barcelona ‘Blau’ i Gòtics RC) i a la Lliga femnina Kopparberg: GEiEG (Girona), CR Sant Cugat, CRUC (Castelldefels) i els barcelonins CN Poblenou, BUC, Gòtics RC i UES.

Els 6 primers equips classificats en categoria masculina, i els 4 en la femenina, jugaran la fase final i els guanyadors de cada categoria lluitaran per l’ascens a la 2a categoria estatal, en el cas dels nois, i a la màxima categoria estatal, en el cas de les noies.

L’acord entre La Xarxa i la Federació Catalana de Rugby serà un dels punts d’interès de la presentació de la Divisió d’Honor Catalana, que tindrà lloc avui a les 19h al Museu Melcior Colet de Barcelona.

x