Les 24 hores a muntanya donen el tret d’inici a la temporada d’activitats del Centre Excursionista Olot

Dissabte arrenca la temporada d’activitats del Centre Excursionista Olot amb la celebració de les 24 hores a muntanya. L’esdeveniment caminarà per la zona de Finestres i el Torn, en un recorregut dividit en cinc etapes per fer durant un dia sencer d’excursionisme.

El Centre Excursionista Olot celebrarà durant el cap de setmana una de les seves activitats més emblemàtiques: les 24 hores a muntanya. Aquest 2018, s’ha apostat per dur a terme un recorregut circular, que arrencarà del recinte Firal d’Olot a les dues del migdia d’aquest dissabte. Per endavant, quedarà un dia sencer caminant per les muntanyes i els senders de la zona de Finestres, Porqueres, el Torn i la zona Volcànica de la Garrotxa, en un repte que per a molts s’ha convertit en una cita imprescindible del calendari.

La gent pot optar per fer el recorregut sencer, de 77 quilòmetres i 1230 metres de desnivell positiu, o fer-la per trams, en qualsevol de les tres etapes diürnes i les dues nocturnes. Hi haurà autocars que traslladaran els participants a cada punt d’inici dels trams des del recinte Firal d’Olot, pels que decideixin caminar-la de forma parcial. Per aquest motiu, la puntualitat és obligatòria.

Seguint la tònica de les darreres edicions, el Centre Excursionista Olot preveu que hi participin prop de mig miler de caminants en algun dels diferents trams, i que al voltant de cinquanta persones decideixin fer-la tota. Hi han avituallaments previstos a cada etapa, tot i que es demana a la gent que vingui preparada. Per a inscriure’s i tenir més informació de les 24 hores podeu visitar el web ceolot.cat.

x