Fitxatge de luxe de la Unió Esportiva Olot: completa l’atac amb Jordi Xumetra

La Unió Esportiva Olot va fer oficial ahir la incorporació de l’atacant de l’Estartit Jordi Xumetra. El conjunt olotí ha presentat avui el seu flamant fitxatge, que arriba per oferir una variant d’una qualitat de superior categoria als de Garrido.

Ja el tenim aquí. No era un secret que la Unió Esportiva Olot buscava, des de l’estiu, la incorporació de Jordi Xumetra al conjunt garrotxí. El futbolista de l’Estartit, amb passat a primera i segona divisió, ha estat entrenant els últims sis mesos amb l’Olot i no ha estat fins ara que Sergi Raset i Raúl Garrido l’han pogut convèncer d’acceptar la oferta vermella. L’exfutbolista del Llevant, Elx, Girona o Saragossa, entre d’altres, suposa un salt qualitatiu a una plantilla que, de per si, ja disposava de molta qualitat.
El jugador, de 32 anys, firma per la Unió Esportiva Olot perquè, assegura, confia en el projecte. Es pren aquesta oportunitat com un repte per demostrar que té molt nivell, per divertir-se i per competir. Xumetra firma per aquest mig any i dos més, i podria entrar a la convocatòria de cara al partit davant el Deportivo Aragón si la burocràcia va a temps. Reforç d’autèntic luxe per un Olot on, sembla, últimament tot són bones notícies.