El CPA Olot presentarà dissabte els balls del club per aquesta temporada, que comença diumenge

El Club Patinatge Artístic Olot torna a la competició oficial aquest proper diumenge. Ho farà a Girona, al pavelló de Fontajau, durant la celebració del Campionat Territorial de Girona, a partir de les 18:45h.

Allà posarà en pràctica la seva nova coreografia que porta per nom ‘Sense opcions’ i que substitueix una ‘Sóc innocent’ que va triomfar. El grup A del Club de Patinatge Artístic Olot sortirà en quarta posició, de les sis possibles. Els seus màxims rivals, el Girona, han tingut menys sort al sorteig i actuaran en segona posició. El grup B de l’Olot, que participa a la mateixa competició, ho farà just abans que l’A, en tercera posició amb ‘L’ovella negra de la família’. L’altre grup del conjunt olotí que hi participa és el juvenil, que representarà el ball ‘Deixa’t portar’. Els seguidors del CPA Olot, però, no serà el primer cop que les vegin. Demà dissabte, al pavelló d’Olot tindrà lloc la presentació dels balls que els diferents grups del club posaran en pràctica durant aquesta temporada. Serà la primera presa de contacte dels balls amb un públic que podrà comparar, abans del Campionat Territorial de Girona, els canvis en les diferents coreografies. Serà a les 17:45h.

x