La Roda 2018 tindrà una desena de concerts i editarà un disc recopilatori amb les ‘Noves cançons d’Olot’

Ja es coneix el cartell de la propera edició de La Roda, que començarà aquest mes de febrer amb algunes novetats. S’han previst una desena de concerts de jazz i pop rock que es faran entre la Sala El Torín i l’Orfeó Popular Olotí. L’organització també prepara la gravació d’un disc recopilatori amb les ‘Noves cançons d’Olot’ que es podran escoltar a l’últim concert del cicle.

Aquest divendres s’ha fet públic el cartell d’un dels cicles amb més història a la ciutat d’Olot, que organitza Músics Associats des de fa més de trenta anys. El 2018, els concerts de la Roda Musical, que començaran aquest mes de febrer, es faran en dues seus diferents. En la primera part del cicle, La Roda Jazz, s’han programat diversos concerts els diumenges a dos quarts de set del vespre a l’Orfeó Popular Olotí. El 4 de febrer, arrancarà Xiva’s Quartet, un projecte de Juan Pablo Balcázar, contrabaixista d’orígen colombià. El clicle d’enguany també inclou artistes garrotxins: Pascal Trio i Dani López Quartet. El plat fort de La Roda Jazz serà el músic novayorquès Mike Kanaan Trio, que actuarà a l’Orfeó el 25 de març. El mateix mes, la Roda tornarà a la sala El Torín els dijous al vespre, en la seva vessant més pop-rock. En la programació, destaca el concert que s’organitza conjuntament amb el Festival ElMini, que anirà a càrrec de Mathew Mc i l’Últim Cavall. També hi seran Xarim Aresté i Riders of the Canyon. Com ja és habitual, la Roda finalitzarà el dijous de Setmana Santa amb concert únic, titulat ‘Noves Cançons d’Olot’, un recull de temes que parlen sobre la capital garrotxina. Tots ells es gravaran en un cd que es podrà adquirir el mateix dia del concert. Les actuacions de La Roda són gratuïtes per als socis de l’entitat organitzadora, Músics Associats.

x