L’Espai Famílies, de l’Escola Cor de Maria – Maria Reina d’Olot és un espai per compartir experiències de l’educació dels fills

L’Escola Cor de Maria-Maria Reina d’Olot ha iniciat un projecte per a compartir amb els pares i mares les inquietuds en l’educació dels seus fills. L’objectiu és posar en comú dubtes, problemes i solucions en una reunió dinàmica que es durà a terme cada mes fins final de curs.

La Neus és mare d’una nena que fa P4 a l’Escola Cor de Maria – Maria Reina d’Olot i va participar en la primera trobada de l’Espai Famílies, una iniciativa pensada per a que els pares disposin de les eines necessàries per afrontar diferents temes referents a l’educació dels seus fills, com pot ser els límits que es poden sobrepassar i que, precisament, va ser el primer tema tractat. Les professores fan de dinamitzadores d’aquest espai i amb les experiències de tots, pares i educadors, intenten construir un relat que faciliti l’educació dels més menuts. Les sessions tindran lloc cada mes i fins a final de curs. Es fan grups en funció dels horaris i n’hi ha un dilluns i un divendres que segueixen oberts a més inscripcions.