Una gimcana, un correfocs i una deejay per a celebrar Sant Tomàs, patró dels estudiants

Olot és una de les poques ciutats que segueix celebrant la festivitat de Sant Tomàs, patró dels estudiants. Ho fa gràcies a la Comissió d’Estudiants que, any rere any, organitzen activitats per als joves de la comarca. Gimcanes, correfocs i una deejay van ser les d’aquest any.

La Comissió d’Estudiants d’Olot segueix proposant iniciatives pels joves de la ciutat i la comarca i, després de la Jornada de Delegats, aquest cop han aprofitat la festivitat de Sant Tomàs, patró dels estudiants per, un any més, organitzar diverses activitats. La Gimcana al passeig de la Muralla d’Olot va servir per arrencar amb aquestes activitats. Una gimcana amb proves com la de l’ONU demana, en la que un membre del grup ha d’aconseguir un número determinat d’accessoris dels seus companys. Olot és una de les úniques ciutats a Catalunya que manté la tradició de celebrar Sant Tomàs. La festa va acabar amb un correfoc a càrrec de PimPamPum Foc pels carrers de la ciutat i música de la mà d’una deejay.