La Marxa Nadalenca assoleix la seva desena edició amb més de 150 participants

La desena edició de la Marxa Nadalenca d’Olot s’ha pogut celebrar. L’Associació de Veïns de Sant Francesc i l’empresa Fotoinstant.com han aconseguit que no es perdés la tradició, i han pogut reunir a més de 150 participants. Una part dels fons recaptats a l’esdeveniment aniran en benefici de Creu Roja Garrotxa.

Val més tard que mai. Finalment, la desena Marxa Nadalenca ha pogut veure la llum. Ho ha fer amb una disminució de participants i de disfresses però la mateixa il·lusió de cada any. Més de 150 corredors i caminants han participat a la marxa, que mantenia els dos circuits per a les dues modalitats.

Josep Maria Roura del Club Natació Olot ha estat el primer en creuar la meta amb un temps de 33’ i 15”. 8 segons més tard ha arribat  Alex Moreno, segon classificat. La primera dona en acabar la cursa ha estat Tere Comellas amb un temps de 39’ i 28” i la segona Txell Costa amb un temps de 45 minuts i 11 segons.