El Club Atletisme Garrotxa Vermell es fa fort a casa i guanya a la UE Figueres (4-3)

‘La millor lliga del món’ de futbol adaptat va enfrontar al Club Atletisme Garrotxa Vermell amb la Unió Esportiva Figueres. Es tractava de l’últim partit de la primera volta i tot i que van acabar patint, els garrotxins van ser millors que els visitants i van guanyar per 4-3.

El pavelló municipal d’Olot va acollir aquest diumenge jornada de ‘La millor lliga del món’ amb fins a sis partits. Un d’ells el del Club Atletisme Garrotxa Vermell que va rebre la visita del Figueres, els vigents campions. Els locals van començar el partit de la millora manera marcant un gol en tan sols un minut de joc, era l’1-0.

A partir d’aquí els de Figueres van agafar la iniciativa amb diverses oportunitats i provocant aturades de mèrit del porter local. Al minut 13, però, aconseguien foradar la xarxa dels garrotxins amb l’1-1. El gol va tornar a despertar al Club Atletisme Garrotxa Vermell que a dos minuts del descans es tornava avançar al marcador, era el 2-1.

Ja al segon temps, el Figueres avisava a pilota aturada amb un xut llunyà  que el porter garrotxí aturava en tres temps. A 10 pel final els locals tornaven a trobar porta amb una passada entre línies. I quatre minuts més tard el Club Atletisme Garrotxa feia més gran la ferida del Figueres. Buba materialitzava una de les millors jugades del matx, era el 4-1. La diferència de tres gols semblava definitiva però els visitants no es rendien. A 3 pel final anotaven el 4-2. Els de l’Alt Empordà van aprofitar la baixada d’intensitat dels de la Garrotxa i a 8 segons pel final es situaven a un gol dels locals. No hi va haver temps per més i el resultat definitiu va ser de 4 a 3. L’equip Vermell del Club Atletisme Garrotxa va completar un gran partit i va tancar la primera volta de la millor manera, amb victòria.