El CPA Olot guanya el seu dissetè Campionat Territorial Gironí amb el ball ‘Sense opcions’

El Club Patinatge Artístic Olot ha començat la temporada brillant aquest diumenge a Fontajau, on va sumar el primer títol de la temporada. La coreografia ‘Sense opcions’ va donar la primera posició del Campionat Territorial Gironí a les olotines del grup A del club. El Juvenil va quedar tercer en la seva categoria.

Les patinadores de Ricard Planiol van superar amb nota aquest diumenge la primera posada en escena competitiva de la nova coreografia ‘Sense opcions’. Dissetena victòria gironina en divuit campionats, amb un ball que sorprèn per la seva temàtica, un animal que intenta sobreviure en un escorxador, però sobretot, per la seva dificultat tècnica i el risc de les acrobàcies que incorpora.

Les actuals campiones del món s’han imposat al CPA Girona, que ha quedat segon amb la coreografia ‘Sóc Aquí’, que representa la recerca del conegut personatge Wally. Les olotines han recollit notes per sobre del nou en totes les valoracions artístiques i tècniques del jurat.

De la seva banda l’equip B del CPA Olot, que entrena Gemma Jou, que ha competit amb la coreografia ‘L’ovella negra de la família’, no s’ha classificat per al Campionat de Catalunya però anirà a la Copa Catalana. Aquest és un any de canvis per al grup, que ha incorporat catorze patinadores noves. En la categoria juvenil, les noies d’Anna Quintana han defensat el ball ‘Deixa’t portar’, que els ha situat en tercera posició al podi.

x