El Carnestoltes Infantil d’Olot celebrarà la seva quarantena edició el dissabte 10 de febrer

Olot es prepara pel Carnaval que tindrà lloc el 17 de febrer. Abans però, els nens i nenes seran protagonistes una setmana abans, el dia 10, amb la celebració del Carnestoltes Infantil que enguany arriba al seu 40è aniversari i que està organitzat per Rialles, Esplais de la Garrotxa i els Escoltes.

El Carnestoltes Infantil d’Olot assolirà el dissabte 10 de febrer la seva 40a edició. Un esdeveniment que esperen amb ganes els nens i nenes de la comarca i que en els seus 40 anys prepara una activitat especial: la plaça Mercat acollirà un taller d’automaquillatge de 10 del matí a 2/4 de 2 del migdia. L’Escola Municipal d’Expressió també col·labora amb el Carnaval Infantil, ho fa elaborant-ne el cartell. Enguany, ha estat obra de Marina Faja.

Els reis del Carnestoltes Infantil d’Olot repetiran, seran Berta Espona i Marçal Bancells. La rua començarà a les 4 de la tarda des de la plaça Clarà i enfilarà el carrer Mulleras fins la plaça Major, on es farà el ball amb el grup Xiula. L’Escola d’Art serà l’encarregada de decorar la plaça Major.

x