L’Olotx2 tornarà a oferir promocions en allotjament, gastronomia i activitats lúdiques del 23 a l 25 de febrer

El darrer cap de setmana de febrer els visitants tornaran a gaudir el doble de la capital garrotxina amb l’Olotx2. La sisena edició d’aquesta iniciativa de promoció, que ha anat evolucionat fins a estar totalment consolidada, comptarà amb nombroses propostes culturals a més d’ofertes en restaurants, allotjaments i comerços de la ciutat.


Des d’aquesta mitjanit ja es poden fer reserves per aprofitar les promocions de l’Olotx2, que dónen la possibilitat a garrotxins i visitants de gaudir d’activitats, àpats i estades per a dues persones al preu d’una. Del divendres 23 de febrer i al diumenge 25, es celebrarà la sisena edició d’aquesta iniciativa on l’Ajuntament d’Olot, Turisme Garrotxa i l’Associació d’Hostalatge i la de Comerciants uneixen esforços en l’objectiu de posar en valor l’oferta comercial, gastronòmica i turística que ofereix la comarca durant tot l’any.

185 empreses i entitats participen enguany a la iniciativa, entre les quals hi ha una cinquantena de restaurants garrotxins, que han preparat menús per a l’ocasió, fent una aposta per la qualitat. A les ofertes de 2×1 en allotjaments i gastronomia s’hi afegeixen les promocions en desenes d’activitats lúdiques com visites guidades, passejades en burro, en carruatge o cavall per diferents punts de la Garrotxa. A més, s’ha previst una programació cultural per a tots els públics que començarà divendres al vespre amb l’actuació de l’humorista Pep Plaza al Teatre Principal. Dissabte a la tarda, la música prendrà protagonisme al centre d’Olot. Diumenge al matí els comerços estaran oberts i s’oferirà el concert Viatjazz a Nova Orleans de la companyia Roger Canals a la Plaça Major, en col•laboració amb Rialles. L’organització vol que l’esdeveniment segueixi evolucionant i que cada edició a donar singularitat a cada edició, amb la voluntat de fidelitzar els participants.
Segons dades recollides als establiments, la darrera edició de l’Olotx2 va tenir un impacte econòmic de més de quatre-cents cinquanta mil euros, una dada que es tradueix en un retorn de 14,25 euros als sectors participants, per cada euro invertit en l’activitat.