El Sant Jaume i el Bosc de Tosca empaten a zero i aconsegueixen un punt insuficient per apropar-se als seus objectius

El derbi garrotxí de la Segona Catalana de futbol entre el Sant Jaume de Llierca i el Bosc de Tosca va acabar sense gols. El 0 a 0 final dóna un punt insuficient a cada equip, que necessiten sumar de tres en tres per apropar-se als seus respectius objectius, la permanència i la disputa del play-off d’ascens.

A la Segona Catalana el Sant Jaume de Llierca rebia, en el derbi garrotxí, un Bosc de Tosca que aquesta segona volta intentarà aspirar a la plaça de play-off, tot i els punts que Girona B i L’Escala li treuen. El partit va transcórrer en un ambient clarament de derbi i el joc va deixar lloc, molts cops, a les errades. Els primers minuts de l’enfrontament van marcar el que passaria la resta del partit. L’estat del terreny de joc no afavoria l’estil que, normalment, intenten imposar ambdós equips i això va fer que es veiessin moltes pilotes llargues i nombrosos rebutjos. Els de Ferran Roca, que tornava a Sant Jaume després d’haver estat l’entrenador dels blanc-i-vermells durant mitja temporada l’any passat, intentaven imposar el futbol però les ocasions clares van ser per als locals que mica en mica van anar menjant terreny als de Les Preses en una primera meitat molt igualada. La tònica es va mantenir al segon temps, però el resultat no es va moure del 0 a 0 inicial. El punt no serveix als locals de Jordi Dot per sortir de la zona perillosa de la classificació, ocupant en aquests moments el 15è lloc. El Bosc de Tosca és 5è classificat, però lluny de les primeres posicions.