Xumetra considera que ho tindrà complicat per guanyar-se un lloc en l’onze titular de la Unió Esportiva Olot

El darrer fitxatge de la Unió Esportiva Olot, Jordi Xumetra, va passar aquest dilluns per la Banqueta d’Olot Televisió. L’extrem de l’Estartit va valorar la bona ratxa que viu l’equip, i va explicar els motius de la seva indecisió a l’hora d’incorporar-se a la plantilla.

És la incorporació més destacada d’una Unió Esportiva Olot que viu el millor moment de la temporada: l’extrem Jordi Xumetra entrenava amb la plantilla des de l’inici de curs, després de passar nou temporades entre la primera i la segona divisió espanyola. Al final, la setmana passada es va produir la imatge que esperava tota l’afició, el seu fitxatge amb el club, i diumenge ja va debutar a les ordres de Raúl Garrido contra el Deportivo Aragón, en la tercera victòria consecutiva dels olotins. Xumetra va analitzar el partit a la Banqueta d’Olot Televisió, i considera l’equip tècnic com a gran responsable del canvi de mentalitat dels jugadors respecte l’etapa de Martin Posse. La bala de l’Estartit creu que la bona situació que passa l’equip s’ha d’allargar: creu que pot aportar profunditat, dinamisme i verticalitat per banda, però sap que serà complicat ser titular en una plantilla que ara rutlla d’alló més bé.

El mateix Xumetra no va esquivar les preguntes més compromeses: fa un mes, el president de l’Olot Joan Agustí posava en entredit la seva incorporació en declaracions a Ràdio la Vall, per la poca disposició del jugador a formar part de la plantilla olotina; Xumetra considera que hi ha un canvi respecte llavors.

Després dels primers minuts disputats contra el Deportivo Aragón, l’afició ja espera veure a l’Estadi a la bala de l’Estartit el proper partit contra el Peralada, que es jugarà diumenge vinent a les 12 del migdia.

x