15 escoles de dansa participaran a la segona edició del ‘Dansem Garrotxa’ aquest diumenge al Teatre Principal

Càritas Garrotxa impulsa aquest diumenge la segona edició del ‘Dansem Garrotxa’. Per fer-ho compten amb la col·laboració del consistori i del Teatre Principal, espai on té lloc l’espectacle. Hi participaran 180 balladors de 15 escoles de dansa de la Garrotxa.

La iniciativa solidària ‘Dansem Garrotxa’ torna aquest diumenge al Teatre Principal d’Olot. Serà la segona edició d’aquest esdeveniment, nascut conjuntament a Càritas Girona i a Càritas Salt fa nou anys. A la capital garrotxina va arribar el 2016 amb una desena d’escoles de dansa de la comarca participant-hi, aquest 2018 en seran 15.

L’espectacle començarà a les 5 de la tarda, però mitja hora abans ja hi haurà activitat a la plaça del Teatre. Cada escola intervindrà cinc minuts i l’espectacle oferirà un tastet de balls molt variat, en total hi participaran 180 balladors. El preu de l’entrada, que anirà íntegrament destinat a Càritas Garrotxa, és de 10 euros per adults i 8 per menors de 12 anys.