Esther Guerrero, campiona d’Espanya de 800 metres a l’aire lliure i olímpica a Río, es prepara a la pista d’atletisme d’Olot

L’atleta banyolina Esther Guerrero, campiona d’Espanya dels 800 metres a l’aire lliure i olímpica per l’equip espanyol a Río de Janeiro ha fet avui el seu darrer entrenament a la pista d’atletisme d’Olot abans del campionat de Catalunya d’aquest diumenge a Sabadell, on competirà en una prova que no és la seva.

La pista d’atletisme d’Olot, dintre del parc de la Pedra Tosca, està situada en un entorn privilegiat que la fa especial. Aquest fet, sumat a la qualitat del material de què està feta, és una de les moltes raons per les quals Esther Guerrero, banyolina campiona d’Espanya dels 800 metres a l’aire lliure, du a terme els seus entrenaments aquí. Poder desconnectar, tot i que no sigui una pista reglamentària per la posició dels arbres, que tapen la vista dels rivals en cas de competir, fa que els esportistes s’hi trobin molt a gust.
INSERT ESTHER GUERRERO, CAMPIONA D’ESPANYA 800M AIRE LLIURE
Aquest diumenge l’Esther competirà a Sabadell al marc del Campionat de Catalunya, a la prova dels 400 metres a l’aire lliure, una prova que no és la seva però que li servirà de cara a agafar ritme competitiu.