Olot presenta els Pressupostos Participatius dels barris de Sant Roc, Bonavista, Pekín, Les Fonts i el poble de Batet

El Casal de Bonavista ha acollit aquest dimarts la presentació dels Pressupostos Participatius als barris olotins de la zona sud, com són Sant Roc, Les Fonts, Pekín, Bonavista i al poble de Batet de la Serra. El consistori destinarà 100 mil euros en el procés, gestionat per les cooperatives Resilience Earth, Ekona, Arriant i Marc Planagumà.

Després del Pla Integral d’Accions de Millora (PIAM) de Sant Miquel i del nucli antic, l’Ajuntament d’Olot posa en marxa els Pressupostos Participatius dels barris de Bonavista, Pekín, Les Fonts, Sant Roc, i el poble de Batet de la Serra. Aquest dimarts se’n va fer la presentació al Casal de Bonavista.

Una comissió ciutadana formada per representants de les cinc zones on es realitzaran els pressupostos, s’encarreguen de garantir el bon funcionament del procés i la implicació de la gent dels barris. Les taules de deliberació comencen aquest dissabte a l’Antiga Casa Consistorial de Batet i al Casal de l’Associació de Veïns de Sant Roc. Fins el 20 de febrer també es poden fer propostes a través de la pàgina web participa.olot.cat. Un cop les propostes hagin passat la validació tècnica es faran públiques perquè siguin votades entre el 5 i el 20 de maig. Entre 2019 i 2020 es faran la resta de zones de la ciutat.