350 nens i nenes de 5è de primaria participen a la tercera edició del Consell d’Infants

350 nens i nenes de 5è de primària de les escoles olotines participen a la tercera edició del Consell dels Infants d’enguany. El projecte ja ha començat a les aules i els 30 representants ja s’han reunit per començar a consensuar les 15 propostes que es presentaran en un Ple Extraordinari.

El lleure serà el tema central de les propostes que els nens i nenes participants al Consell dels Infants d’aquest 2018 traslladaran el 19 d’abril al ple extraordinari que celebrarà l’Ajuntament d’Olot. Idees sobre esports, festes populars, parcs o educació en ell lleure que ja han començat a treballar a cadascuna de les classes de cinquè i sisè centres educatius que participen d’aquest òrgan. La iniciativa és també una manera d’apropar el funcionament de l’ajuntament als més petits i implicar-los en el debat sobre com millorar la ciutat. A la trobada d’aquest dimecres l’alcalde d’Olot i el regidor d’Eduació Pep Berga també han fet un encàrrec als representants del Consell: pensar missatges positius que contribueixin a millorar la convivència als parcs de la ciutat. Segons el consistori, un 66% de les propostes que generen els infants s’han pogut portar a terme, és a dir, dues de cada 3.

x