Celebren la primera reunió de la comissió que ha de definir la futura segona Biblioteca d’Olot

La construcció de la segona biblioteca d’Olot segueix complint etapes. Aquesta setmana s’ha reunit per primer cop la comissió que ha d’estudiar la ubicació de l’equipament. Es redactarà una proposta sorgida d’aquest debat, i s’haurà d’aprovar en ple municipal la propera tardor.

El mapa de lectura pública de Catalunya estableix que a una ciutat com Olot li calen més metres quadrats de biblioteca. Per això fa mesos que es parla de la construcció d’un segon equipament d’aquestes característiques a la ciutat, i aquesta setmana s’han iniciat les reunions per definir el projecte destinat al foment de la lectura pública a Olot. Es tracta d’una comissió formada per més d’una desena de persones, vinculades al món de la cultura, així mateix com representants polítics i tècnics especialitzats. Seran els encarregats de redactar un document que definirà com ha de ser una biblioteca del segle XXI, posant de manifest els espais, els serveis i les activitats que tindrà l’equipament.

La proposta d’emplaçament de la segona biblioteca d’Olot es podria conèixer cap al mes de juny, quan s’han de presentar les conclusions d’aquest grup. El projecte es portarà al ple municipal durant la propera tardor.