La Run4Cancer ja supera els 400 inscrits per diumenge però espera arribar a les 900 participacions com l’any passat

Olot viurà diumenge la 4a edició de la Run4Cancer, una cursa solidària amb l’objectiu de recaptar fons pels afectats per la malaltia. L’any passat la ciutat va destacar entre les vuit curses que es celebren simultàniament a la demarcació de Girona, aconseguint més de 5.000 euros per lluitar contra el càncer.

Es preveu que el Recinte Firal d’Olot es torni a omplir per viure la sortida de la 4a edició de la Run4Cancer, una prova esportiva no competitiva de 5 i 10 quilòmetres per la ciutat que cada any bat els seus registres. A partir de les 10 del matí, arrencarà un esdeveniment que cada any es vol perdre menys gent, per la seva vessant solidària destinada a una bona causa.

Si bé serà difícil repetir els registres de l’any passat, on van participar gairebé 900 persones a la Run4Cancer olotina, l’organització espera l’empenta final de la societat garrotxina per tornar a aconseguir que l’esdeveniment sigui un èxit, i tornar a ser una de les poblacions amb una participació més destacada.

La Run4Cancer és una iniciativa de la Fundació Oncolliga Girona, i es celebra de forma simultània a vuit poblacions de les comarques gironines: Salt, Porqueres, Planoles, Figueres, Palafrugell, Riudellots de la Selva i Tossa de Mar sumen, amb la d’Olot, una iniciativa que combina esport i solidaritat amb una malaltia que toca a tota la societat.