El Sènior Femení del Club Vòlei Olot arrenca la fase d’ascens amb opcions d’aconseguir l’objectiu

El Club Vòlei Olot afrontarà a partir d’ara el moment més important de la temporada. Les noies d’Àngel Palacios van aconseguir ben d’hora l’objectiu de la salvació i tot el que ve ara és un petit regal. L’entrenador de les olotines confia, però, en anar més enllà.

El somni de l’ascens del Club Vòlei Olot arrenca aquest cap de setmana. Les garrotxines, que superen amb escreix l’objectiu de principi de temporada, que era mantenir la categoria, intentaran ara donar una passa més i, tot i la dificultat, arribar a setmana santa amb opcions de classificar-se per al campionat de Catalunya. El primer partit serà a Vilassar, on les noies poden començar a somiar. Un partit davant un rival del que es tenen poques referències però davant el qual es confia en emportar-se la victòria. Les expectatives ara són màximes amb les noies del Club Vòlei Olot. El nou objectiu és classificar-se pel Campionat de Catalunya, on participaran els equips que siguin els quatre primers quan arribi Setmana Santa. Els rivals a batre són el Molins i el Sant Boi però l’Olot està preparat.

x