Nous projectes en marxa entre els integrants del grup Tortellinis que s’acomiada aquest any

Els integrants del grup garrotxí Tortellinis començaran molt aviat una nova etapa. Aquesta setmana van anunciar a través de les xarxes socials que s’acomiadaran dels escenaris després de la gira d’aquest 2018, ‘Lluny d’aquí’. El cantant, Nil Gallego, ha confirmat a Olot Televisió que ja treballen en un altre projecte musical conjunt.

Un dels grups joves que ha nascut i crescut a la Garrotxa, els Tortellinis, va fer públic la setmana passada que molt aviat diran adéu als escenaris després de deu anys de trajectòria. Així, la gira de concerts ‘Lluny d’aquí’, les dates de la qual es faran públiques molt aviat, servirà per tancar una etapa i donar les gràcies als seus seguidors. Els de Tortellà s’acomiaden, però ho fan amb la mirada posada en un altre projecte musical que ja està en marxa. A través dels seus perfils de Facebook i Instagram donaran a conèixer més detalls de la gira de comiat dels Tortellinis, així com dels nous projectes musicals que engegaran alguns dels membres del grup en un futur.

x