El programa ‘Fem dissabte als barris’ donarà feina a 13 persones a Olot aquest 2018

El pla ocupacional’Fem Dissabte als barris’ del Servei d’Ocupació de Catalunya donarà feina a 13 persones aquest 2018 a Olot. 7 dels contractats ja estan treballant fent tasques extraordinàries de neteja i manteniment a tota la ciutat. Aquesta setmana hem pogut seguir la seva feina.

Neteja de grafits i embornals, retirada d’herbes o manteniment del mobiliari urbà i els parcs infantils són algunes de les tasques que realitzen les set persones que l’Ajuntament d’Olot ha contractat a través del pla ocupacional del SOC ‘Fem dissabte als barris’. La Faustina Casado és una de les tres persones a qui s’ha pogut donar feina durant un any com a netejadora. Les altres quatre tenen un contracte de sis mesos.

El programa es va reprendre el 8 de gener i preveu accions a tots els barris de la ciutat. L’Ajuntament fa un bon balanç de les tasques extraordinàries de neteja que han portat a terme fins ara aquestes brigades. Part de les millores que s’han fet als barris s’han recollit a través del programa La Ciutat dels Detalls, per això l’Ajuntament fa una crida a la ciutadania a fer aportacions per a un Olot més net.

x