Al Bosc de Tosca se li escapa el partit en la última jugada (1-2)

El Bosc de Tosca no va poder deixar els tres punts a la Garrotxa en el partit que l’enfrontava a l’Abadessenc. Els de Ferran Roca van perdre per 1-2 un partit que se’ls hi havia posat de cara amb el gol de Pol Serra però que a la segona meitat es van deixar remuntar.

El Bosc de Tosca va deixar escapar la oportunitat de situar-se a la quarta plaça de la classificació del grup 1 de segona catalana després de la derrota davant l’Abadessenc. Els de Les Preses van veure com un gol a la última jugada del partit els deixava sense opcions. Els visitants van arrencar bé el partit però van ser els garrotxins qui, mitjançant el davanter Pol Serra, van situar-se en avantatge. Va ser en una jugada aïllada però que va servir de despertador. Els grocs van començar a jugar el seu futbol i es van apropar amb perill a la porteria visitant. Però la tornada de vestuaris va ser negativa pels locals, que van veure com ben aviat els xiulaven un penal dubtós en contra. Genís Delgado va estar a punt d’aturar-lo però David Martín va empatar el partit. El partit va entrar en una nova dimensió i les anades i tornades eren constants. El domini es repartia, si bé és veritat que el Bosc de Tosca va tenir les millors oportunitats. I com són les coses que, en la última jugada del partit, quan els locals es disposaven a penjar la pilota buscant el gol, un mal xut va caure als peus de Nil Salarich que va aprofitar l’error per posar l’1-2 i emportar-se els tres punts a Sant Joan de les Abadesses.