935 persones participen a la quarta edició de la Run4cancer a Olot

Coincidint amb el Dia Mundial contra el Càncer, la Fundació Oncolliga Girona va celebrar la quarta edició de la Run4cancer a Olot. Des del recinte firal prop d’un miler de participants van prendre la sortida per als dos circuits de 5 i 10 quilòmetres.

La Run4cancer a Olot escalfava motors amb ‘zumba’ abans de donar la sortida. Mentrestant, centenars de persones es preparaven per caminar o per córrer. Un cop els dorsals ja estaven col·locats, va ser el moment d’emprendre un dels dos trajectes, el de 5 o el de 10 quilòmetres. L’esdeveniment ha batut enguany un rècord d’inscrits amb 935 participants.

Fer esport i a la vegada lluitar contra el càncer a la nostra societat, és una fusió que uneix a tots els públics. Un any més Olot i la comarca de la Garrotxa ha sumat forces i s’ha mogut en contra del càncer.