La Unió Esportiva Olot no pot tombar el mur del CF Peralada en un derbi gironí passat per aigua (0-0)

El derbi gironí entre l’Olot i el Peralada ha acabat sense gols. Els olotins han completat una gran primera part però la pilota no ha volgut entrar a la porteria defensada per Marc Vito. La segona part ha estat més igualada, però cap dels dos equips ha pogut anotar. Tot i el mal temps més de 1.200 espectadors van gaudir del partit a l’Estadi Municipal.

La jornada 24 del grup 3 de Segona Divisió B ha portat el derbi gironí a l’Estadi Municipal, entre la Unió Esportiva Olot i el Peralada. Abans de començar, sacada d’honor dels Reis del Carnaval d’Olot i fotografia amb les jugadores de la secció femenina del club.

El partit començava amb domini olotí i el primer xut a porta arribava al 12’. Marc Cosme la posava per Marc Mas, que responia amb una volea que acabava massa centrada per inquietar a Vito. Marc Mas repetia des de la frontal al 17’ amb un xut col·locat que tornava a refusar Vito. Al 24’ Héctor Simon deixava sol a Marc Cosme que no aconseguia superar al porter alt-empordanès. De l’ocasió en sortiria un córner que el mateix Marc Cosme per poc no acaba convertint en gol. El seu cop de cap el refusava sota pals Vito. Domini clar de la Unió Esportiva Olot durant el primer temps que no ha concedit cap ocasió al Peralada.

A la represa els de l’Alt Empordà han sabut contrarestar el domini aclaparador local i han tingut més presència a l’àrea olotina. En dues ocasions el porter visitant s’equivocava i per poc no ho aprofiten els olotins: primer amb un mal refús i després amb un mal control que ha estat a punt de significar l’1-0, era el 58’. Jordi Xumetra jugava els seus primers minuts a l’Estadi Municipal substituint a Pedro, molt bon partit del figuerenc. Al 80’ Xumetra ho provava des del lateral de l’àrea però el seu xut marxava desviat. L’entrada d’Uri Santos i Alfredo ha donat un plus ofensiu a l’equip de Raúl Garrido en els darrers minuts, i l’última ocasió ha sortit dels peus d’Alfredo que li posava a Xumetra, però el de l’Estartit no podia rematar bé, per l’oposició de Diaby i Carbonell.

Empat amarg per l’Olot, que sobretot a la primera part ha estat molt superior al Peralada. L’empat deixa a la Unió Esportiva Olot amb 26 punts, un per sobre del playout i a dos del descens directe.

x