El Club Bàsquet Garrotxa Santjoanenc s’imposa a l’Escala en un duel per evitar el descens (79-70)

El Club Bàsquet Garrotxa Santjoanenc es va imposar per 79 a 70 a l’Escala, en un duel directe de la zona baixa de la Primera Catalana. Els de Xevi Sala van aconseguir avantatges importants al segon i tercer quart, que els va permetre sumar la quarta victòria en les darreres cinc jornades disputades.

La zona baixa de la Primera Catalana de bàsquet està més comprimida que mai, i per tant, qualsevol victòria entre rivals directes és un avantatge vital pels guanyadors. Un d’aquests duels es va poder veure dissabte entre el Club Bàsquet Garrotxa Santjoanenc i L’Escala. Els de Xevi Sala van completar un partit molt seriós, i després d’un primer quart igualat, els garrotxins van començar a desempallegar-se en un segon període on van obtenir un avantatge de set punts. El tercer quart va seguir la mateixa tònica, i el fons de plantilla del Garrotxa Santjoanenc, sota la batuta de Xevi Corcoy, van permetre acabar el parcial amb un resultat de 62 a 48. Al darrer i definitiu període, l’Escala va haver d’arriscar més per intentar donar la volta al marcador, i van arribar a estar tres punts per sota dels garrotxins. Però al final, el Santjoanenc va estar més afinat en les transicions i va impedir la remuntada, deixant el resultat en el 79 a 70 definitiu.

 

Després de la victòria, el Garrotxa Santjoanenc es queda en zona de play-out, a la onzena posició, però la lluita és aferrissada i del vuitè al tretzè classificat tots tenen el mateix balanç de victòries i derrotes.

x