L’onzena edició de la Fira del Farro inaugura la sala expositiva ‘Eines del Camp’ de Xavier Plujà

Més d’un miler de persones van visitar la Fira del Farro de la Vall de Bianya. La pluja va fer la guitza a l’esdeveniment cap al final del matí, però l’organització en fa un bon balanç. La sala expositiva Eines del Camp de Xavier Plujà, inaugurada dissabte, va ser la novetat de la fira.

L’onzena edició de la Fira del Farro va omplir els carrers de la Vall de Bianya fins que el temps ho va permetre. L’exhibició dels diferents oficis del camp, les parades amb productes artesanals i l’exposició d’animals no van faltar a l’esdeveniment. Tampoc la segona trobada i exposició de Harley Davidson organitzada per Barcelona Chapter. Com a novetat, la sala expositiva Eines del Camp situada al primer pis de l’Ajuntament de Bianya, amb més de 300 eines en miniatura elaborades per Xavier Plujà. L’exposició recull més de 17 anys de feina del bianyenc.

Desideri Juncà del Restaurant Ca l’Enric i Maria Pararols de Ca la Nàsia van ser reconeguts com els padrins de la Fira del Farro 2018. Un any més la Vall de Bianya va atreure més d’un miler de persones amb el seu element gastronòmic més característic: el farro.

x