El Bosc de Tosca treu una col·lecció de cromos dels futbolistes i tècnics del club

L’Escola de Futbol Bosc de Tosca està aquest any d’aniversari. Els 40 anys del club garrotxí se celebraran a l’estiu amb una festa però ara, durant la temporada, els directius han volgut tenir un detall amb els seus futbolistes i han creat un àlbum de cromos on hi surten tots, amb l’objectiu de fer pinya.

La història s’escriu dia a dia i, en el cas d’un club esportiu, entrenament a entrenament i partit a partit. I d’aquesta forma és com l’Escola de Futbol Bosc de Tosca ha arribat als 40 anys, que celebrarà aquest estiu durant la famosa festa del cagaburro. Abans, però, ha volgut obsequiar els seus futbolistes oferint la possibilitat de fer una col·lecció de cromos del propi club. Els paquets, que duen set cromos, costen un euro i es compren al bar del club. Els cromos estan creats per l’empresa de Mataró GR8 Esports. A dia d’avui, des del club segueixen esperant que algú acabi la col·lecció. És només una de les novetats que hi haurà enguany al club garrotxí.