El Museu de la Garrotxa acull l’exposició ‘Recorda on vas’, l’última part de la trilogia ‘Origen’ de Jordi Isern

La trilogia ‘Origen’ de Jordi Isern tanca el seu cicle al Museu de la Garrotxa. L’exposició es va inaugurar dissabte i es podrà visitar fins el 8 d’abril. La mostra està inclosa en el programa d’Exposicions Viatgeres de la Diputació de Girona.

La tercera part de la trilogia ‘Origen’ de Jordi Isern ja es pot visitar a la Sala Oberta 2 del Museu de la Garrotxa. Dissabte se’n va fer la inauguració amb una performance amb música de Gabriela Parra. L’exposició que tanca el cicle s’anomena ‘Recorda on vas’. Les pintures d’aquesta tercera part transiten entre el realisme i l’abstracció.

Les dues exposicions prèvies, ‘Recorda d’on vens’ i ‘Recorda qui ets’, es podien veure a la Cisterna del Museu d’Història de Girona i al refugi antiaeri de Girona respectivament. La penombra present a l’espai centra l’atenció en les obres d’Isern. La Sala Oberta 2 acollirà l’exposició ‘Recorda on vas’ fins el 8 d’abril.