Arrenquen les terceres Jornades Culturals de l’Escola Oficial d’Idiomes d’Olot amb activitats obertes a tothom

Aquest dimarts a la tarda van començar les terceres Jornades Culturals de l’Escola Oficial d’Idiomes d’Olot, al Casal Marià. Tres dies amb activitats obertes a tothom, en anglès, francès o alemany, els tres idiomes que s’imparteixen a l’escola.

Hi ha moltes maneres d’aprendre idiomes, i una d’elles és fent cultura. La xerrada ‘We Will Rock You’ amb el professor Òscar Ramírez, una de les activitats que va donar el tret de sortida ahir a la tarda a les Jornades Culturals de l’Escola Oficial d’Idiomes d’Olot ho va fer palès.

Fins dijous les Jornades Culturals de l’EOI han previst una desena de propostes obertes al públic garrotxí, entre les quals hi ha conferències i tallers sobre música, cinema o viatges. Tots ells amb pensats per aprendre els tres idiomes que s’ensenyen al centre; anglès, francès i alemany i, a més, contribuir a l’oferta cultural de la ciutat.

Les activitats tenen lloc al Casal Marià d’Olot a partir de les cinc de la tarda. El programa es pot consultar al web www.eoiolot.cat. Dijous a partir de tres quarts de vuit el grup Monnie and The Awsome Boys oferiran el concert de cloenda d’aquesta edició.

x