S’obren les inscripcions per a participar a la cursa solidària Cames de Ferro 2018

Una de les curses més dures de la Garrotxa, la Cames de Ferro al Puigsacalm del proper 27 de maig, ha obert inscripcions. El Grup Excursionista Cultural i Alpinista d’en Bas repetirà l’esquema d’anteriors edicions en un esdeveniment solidari que dóna la totalitat de la seva recaptació a la Fundació Albert Bosch, per investigar cures per les malalties infantils.


Una cursa de deu quilòmetres, una mitja marató i una marató completa: és la carta que presenta cada any la Cames de Ferro, Aquesta setmana s’han obert les inscripcions per a poder prendre part de la seva sortida el proper 27 de maig. En les darreres edicions, la Cames de Ferro al Puigsacalm ha reunit prop de quatre-cents participants, en una cursa que dóna tot el que recapta, superant normalment els 10.000 euros destinats a la lluita contra les malalties infantils a través de la Fundació Albert Bosch.

Un dels aspectes que caracteritzen la Cames de Ferro és el fet de ser una de les competicions més dures que es celebren al país pels desnivells que han de superar els seus atletes. La Ultra Trail del Montblanc tornarà a donar punts als participants que recorrin la seva marató i mitja marató.

La Cames de Ferro del Grup Excursionista Cultural i Alpinista d’en Bas viurà enguany la seva quarta edició, sense variar els seus recorreguts, amb desnivells acumulats de fins a 3.000 metres en la seva versió més extrema.

 

x