Les colles de la Garrotxa ultimen les difresses per participar als carnavals

Enguany compleixen cinc anys però la trajectòria no és un inconvenient per haver-se convertit en una de les colles revelació dels carnavals. L’any passat van recollir el primer premi a Olot i Sant Feliu de Guíxols i el tercer a Platja d’Aro. Els Emmaskarats, una colla formada per més de 80 components, assaltarà els carnavals amb una proposa mexicana.

Són els últims arranjaments de les disfresses que els Emmaskarats d’Olot lluiran als carnavals a partir d’aquest divendres. L’itinerari de la colla començarà demà a Sant Feliu de Guíxols, per continuar dissabte a Platja d’Aro i acabar la setmana vinent a Olot. Però també guardaran forces per Tossa de Mar i, ja més endavant, a les festes de Primavera de Pallafrugell. Des de fa mesos tots els membres de la colla, encapçalada per Marc Jordà, treballen amb intensitat per aconseguir una disfressa mexicana que sorprengui. De fet reconeixen que guarden algun secret per lluir davant del jurat. Les imatges, però, deixen entreveure que els colors vius tornaran a ser presents als Emmaskarats i de ben segur que tornaran a ser la colla simpàtica i alegre que ja ens tenen acostumats.

x