Gerard Colomer, del Club Bàsquet Olot, ha estat seleccionat per la selecció de bàsquet de Girona

Aquest diumenge se celebra a Lleida el torneig de seleccions territorials de bàsquet on entrenen competició els combinats preinfantils, infantils i cadets. És una oportunitat única per veure les millors promeses del país. Doncs bé, enguany un jove d’Olot hi competirà en representació de la selecció gironina. Aquest dimecres al vespre l’hem acompanyat en un entrenament.

Es diu Gerard Colomer, té només 12 anys i és una jove promesa del bàsquet. Practica aquest esport des que era petit i a dia d’avui és tota una passió. “Fa quatre anys que jugo, sempre aquí a Olot. M’agrada molt el club. Hi vinc amb moltes ganes. És un esport que és dinàmic, interessant, mai estàs avorrit”, diu en ‘Geri’, que és com el coneixen al club.

Entrena tres dies a la setmana, un total de sis hores. En Gerard ha estat seleccionat per competir al torneig de seleccions territorials que es farà a Lleida. Explica el van trucar per notificar-li i va tenir les mateixes sensacions que els grans jugadors de bàsquet.

Passió, esforç, esperit de superació… En Gerard apunta maneres i hi posa totes les ganes per millorar dia a dia. El seu entrenador, Miquel Palma, ho té clar: “En Gerard és un nen que va començar amb set anys a l’escoleta i fruit d’aquest treball ha anat sortint diferents jugadors. És un nen amb moltes ganes d’aprendre, amb una gran capacitat jugar a bàsquet i un joc bastant espectacular. Ja anava a un programa de perfeccionament. Aquest any va a un programa de tecnificació i se l’ha seleccionat per la selecció provincial”.

 

Palma reconeix que els seleccionats són joves que treballen molt per superar-se cada dia. Uns valors que des del Club Bàsquet Olot procuren impregnar a cada entrenament.

En Gerard té molt clar què vol ser quan sigui gran… “M’agradaria jugar a bàsquet, a l’NBA. De moment a disfrutar on estic i ja es veurà”.