Josep Maria Roura (CNO) es proclama campió de Catalunya de cros i es planteja l’assalt al tartan en el català de la pista coberta

Josep Maria Roura està completant una de les millors temporades de la seva trajectòria esportiva. L’atleta del Club Natació Olot es va proclamar diumenge campió de Catalunya de cros per a majors de 55 anys. Ara, l’olotí es planteja competir en el Campionat català de pista coberta, amb l’objectiu de repetir el primer lloc del podi.

Campió de Catalunya de curses de muntanya, campió en ruta de 10.000 metres, i ara campió de Catalunya de cros. Són els títols que ha aconseguit des del passat mes de novembre Josep Maria Roura: després de passar dos anys a mig gas per les lesions, està completant una de les millors temporades de la seva trajectòria esportiva en la categoria màster 55. L’atleta del Club Natació Olot va començar a veure recompensada la seva preparació al Campionat de Catalunya de curses de Muntanya celebrat el passat 5 de novembre al castell de Guanta, tot i patir molèsties en la baixada. El 2018 el va arrencar amb nous objectius, que va complir amb escreix el 21 de gener a la cursa barri de Sant Antoni, batent el registre català baixant dels 35 minuts. El seu darrer èxit va tenir lloc a Caldes de Malavella, on el passat diumenge es va proclamar campió de Catalunya de cros i subcampió català de clubs veterà amb Joan Aulinas i Marià Padrosa.

Davant aquests triomfs, Roura es planteja el salt al tartan, per lluitar pel Campionat català en pista coberta i completar el pòquer de títols, que tindrà lloc el proper 18 de febrer. Tot i les diferències en la preparació de les diferents modalitats, des del club estan convençuts que l’olotí farà un bon paper i podrà certificar el seu domini de les diverses disciplines atlètiques.

 

x