Els Macus de Les Preses poleixen els últims detalls de la carrossa ‘Cinc anys cuinant somnis’

Una de les colles que s’està preparant per desfilar a Torelló i a Olot és la colla dels Macus de Les Preses. Amb 237 participants és una de les més nombroses de la comarca i enguany s’han ambientat en la pel·lícula ‘Ratatouille’.

‘Cinc anys cuinant somnis’ així es presenta aquest any la colla dels Macus de Les Preses al Carnaval de Terra Endins de Torelló i al Carnaval d’Olot. La colla, una de les més nombroses de la Garrotxa, cada any augmenta el nombre de participants, enguany un total de 237. Pel que fa l’ambientació, han apostat per una disfressa i una carrossa ambientada en la pel·lícula ‘Ratatouille’.

Una colla tant nombrosa requereix també molta feina i sacrifici. I és que els Macus compten amb un equip de persones que des de l’octubre, data en que acaba la Gala de Les Preses, treballen en la carrossa.

La carrossa engloba diversos elements de la pel·lícula com un llibre de receptes, un pati, una farola típica parisenca o el restaurant del film. La colla dels Macus de Les Preses encara els carnavals d’Olot i Torelló amb els ingredients més importants: il·lusió, ganes de passar-ho bé i la màxima germanor possible.