Batet de la Serra acollirà diumenge la tretzena edició de la Fira del Fajol

La Fira del Fajol de Batet de la Serra ja ho té tot a punt per aquest diumenge. Enguany arriba a la seva tretzena edició, i tot i que la collita de fajol no ha estat bona, la fira té prous reserves i presenta novetats.

Batet de la Serra es prepara per la que serà la tretzena Fira del Fajol. Una fira en la que predominaran productes i aliments entorn a la planta característica de Batet. No hi faltaran els tastets de Cuina Volcànica i també hi haurà concurs de dibuixos, degustació de farinetes, concurs de coques i alguns tallers que s’estrenen.

El fajol es considera un pseudocereal i tot i que la collita d’enguany no ha estat gaire positiva, a la fira podrem trobar la demostració del batre i tots els tipus d’aliments. En principi s’espera bon temps per diumenge i tenint en compte que l’any passat va ploure, des de l’organització confien que aquesta edició hi haurà més afluència de visitants.