El Garrotxa Santjoanenc vol imposar-se a la pista complicada del Santa Eugènia de Berga per mantenir la seva tendència positiva

El Club Bàsquet Garrotxa Santjoanenc vol mantenir la seva dinàmica positiva a la pista del Santa Eugènia de Berga, una plaça complicada de la Primera Catalana. Una victòria dels de Xevi Sala involucraria de ple als osonencs en la lluita per evitar el play-off de descens, en una classificació ja de per sí molt comprimida.

Al grup tercer de la Primera Catalana de bàsquet, el Club Bàsquet Garrotxa Santjoanenc ocupa la onzena posició, en llocs de play-out. Té 7 victòries i 9 derrotes, però es troba a tant sols un punt del seu proper rival, el Santa Eugènia de Berga, vuitè a la taula. L’equip osonenc és un dels equips més complicats de guanyar a la seva pista: només hi ha perdut un partit en tota la temporada. Però els de Xevi Sala esperen seguir amb la dinàmica positiva de les últimes jornades, on han guanyat quatre dels cinc darrers enfrontaments.

Ara mateix, només dues victòries de diferència separen al sisè del quinzè classificat, en una classificació molt igualada. El Club Bàsquet Garrotxa Santjoanenc aguanta en la lluita gràcies al seu rendiment fora de casa, on ha aconseguit més victòries que a pista pròpia guanyant la meitat dels seus desplaçaments. L’entrenador espera que el seu fons d’armari procedent dels equips base mantingui la seva progressió per tornar de Santa Eugènia de Berga amb la victòria.

El partit que enfrontarà el Santa Eugènia de Berga contra el Club Bàsquet Garrotxa serà dissabte, a partir de les quatre de la tarda

x