L’Olot busca una victòria a Eivissa per allunyar-se de la lluita per la permanència

La Unió Esportiva Olot visitarà Eivissa aquest proper diumenge en un partit que es presenta com una prova de foc pels garrotxins que, de derrotar els eivissencs, els deixaran a nou punts, pràcticament sentenciant un altre rival per la permanència.

Eivissa marcarà el futur de la Unió Esportiva Olot. Els futbolistes entrenats per Raúl Garrido visiten la illa amb l’objectiu de treure els tres punts i deixar pel camí a un dels rivals per la permanència, la Peña Deportiva, que actualment és penúltim classificat. Els eivissencs van donar la campanada davant el Mallorca fa tot just unes jornades i les dimensions del seu camp, sumat a la superfície de gespa artificial, són factors afegits a la dificultat del partit. Garrido preveu que  aquests factors faran augmentar la importància de les segones jugades.

Diumenge a les 12 els garrotxins buscaran seguir sense conèixer la derrota aquest 2018, en el qual suma dos empats i tres victòries.

 

x